Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, June 29, 2009

Bentite cu fundite si palariute!

Oricare dintre bentitele de mai jos poate fi refacuta la cerere (asteptam un mail la dulapulbunicii@yahoo.com).


Bentita cu funda dubla supradimensionata rosu si roz şi palariuta neagra -27 RON / VANDUTA SIMONA
Bentita din catifea neagra cu funda dubla supradimensionata din tul roz si rosu, in centru este decorata cu o palariuta neagra cu aspect catifelat!
Bentita cu funda dubla lila si mov si palariuta – 28 RON // VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea neagra cu funda mare, dubla din tul lila si mov si cu o palariuta neagra catifelata aplicata in centru.

Bentita cu funda turcoaz si palariuta neagra – 28 RON / VANDUTADescriere: Bentita din catifea neagra cu funda mare din tul de culoare turcoaz si cu o palariuta neagra, catifelata aplicata in centru.


Bentita cu funda maro supradimensionata si palariuta rosie - 28RON / VANDUTA
Pret: 25 RON
Descriere: Bentita din catifea rosie cu funda maro supradimensionata, in centru este decorata cu o palariuta rosie cu aspect catifelat!


Bentita cu funda crem si palariuta neagra – 28 RON / VANDUTAPret: 25 RON
Descriere: Bentita din catifea neagra cu funda mare din tul crem -ivoriu, in centru are aplicata o palariuta negra cu aspect catifelat!

Bentita cu funda mov si palariuta neagra – 25 RON / VANDUTA
Pret: 25 RON
Descriere: Bentita din catifea neagra cu funda medie spre mare din tul mov intens, in centru are aplicata o palariuta negra cu aspect catifelat!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

6 comments:

tatiana said...

Iti invidiez unghiile...Eu le cam pap..

Alice in vintageland said...

Si eu obsinuiam in trecut, dar nu stiu ce s-a intamplat si am renuntat, oricum nu le tin niciodata mari, le tai foarte scurt - ca la scoala si le vopsesc in culori nebune:)

Oana said...

Fundita mov a ajuns la mine, o ador, si imagineaza-ti ca mi-am creat o intreaga tinuta pt o nunta plecand de la ea :-)

pup

Oana

Alice in vintageland said...

Stiu, stiu - vreau mai multe detalii sau poze, cum te imbraci?:)

Oana said...

O sa-ti trimit poze...ideea de baza e ca mi-am facut o salopeta f funky, din saten mov fix cum este bentita, dupa care mi-am dat seama ca voi fi elementul surpriza al nuntii si nu-mi doream asta, asa ca mi-am cumparat o rochie splendida din acelasi material, dar ceva mai classy ;-)

Alice in vintageland said...

Hahahaa - esti grozava!!!! mireasa trecea in planul doi si poate nici nuntasii nu apreciau la maxim ideea de salopeta (apropo, salopeta mov - deja imi bate inima mai tare). Sa-mi trimiti poze neaparat!:)

Related Posts with Thumbnails