Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, April 06, 2009

Budoir de printesa




















Uneori ma intreb cum de mi se intampla toate numai mie – evident ca nu este adevarat, dar cumva fiecare persoana are impresia ca intreaga lume se invarte in jurul ei. Cred ca de-acum fiecare stie (gratie emailurilor mele cu iz de disperare) ca platforma weblog a disparut odata cu dragul meu blog/magazin virtual şi toate insemnarile, pozele şi evident linkurile. La inceput n-am crezut, apoi m-am convins, m-am enervat, m-am vaicarit, mi-am smuls parul din cap, mi-am plans de mila şi apoi am decis sa ma mut definitiv pe blogspot (slava Domnului ca intr-un moment de luciditate am decis sa pun toate insemnarile cu hainele de vanzare şi pe blogspot, insa fara cele despre stilul meu personal şi articolele de moda). De aici inainte o sa postez aici şi hainele pe care le vindem, dar şi articolele cu tinutele mele zilnice şi orice altceva imi mai trece prin cap.
V-as ruga de asemenea sa schimbati vechiul link din blogroll-urile voastre (daca este cazul) cu aceasta adreasa!
Oricum am decis ca singurul lucru care ma poate face sa ma simt mai bine este un tutu şi un hair candy cadou de la Chotronette! Daca nu stiati, DadaModa şi Chotronette organizeaza un concurs şi ofera tutul for free cele mai inspirate printese suburbane. Pentru a castiga trebuie sa trimiti la comentarii sau direct prin email (pe siteul DadaModa) un link cu fotografii/clipuri video prin care sa ilustrezi Must Have-urile unei printese suburbane!
In mintea mea am fost şi sunt in continuare o printesa, asa ca o sa-mi incerc norocul cu aceste fotografii facute in minunatul meu apartament inchiriat din Bucuresti (intr-o zona care poate fi consideara usor suburbana:). O sa spun şi in cuvinte ce nu trebuie sa-i lipseasaca unei printese suburbane din boudoir:

- o tiara (este acceptabila şi una fara diamante, dar cu pietre albastre ca a mea – marturisesc ca este de fapt o brosa pe ca am prins-o cu agrafe in par).
- perle, ciorapi şi esarfe in toate culorile curcubeului
- margele, cercei, bratari, inele şi brose (indiferent de ce va spun parintii/iubitii/sotii, nu poti sa ai niciodata prea multe)
- rochii şi fuste de dantela, de catifea, de voal cu imprimeuri florale sau simple
- geci de piele in toate culorile, cu capse, cu tinte, foarte rock and roll sau simple
- curele (cat mai multe, de toate marimile: late, subtiri, medii, foarte subtiri, cu catarame complicate, elastice, cu aplicatii)
- genti de toate felurile (mici, mari, cu bretele lungi şi scurte, plicuri)
- pantofi!!!!! (eu am foarte multi balerini, de toate felurile şi in toate culorile din cauza inaltimii, dar şi tenisi, pantofi sport şi cateva perechi izolate de pantofi cu toc).
- Bolerouri, rochii, costume de baie (purtate ca bluze) şi sacouri vintage (am o colectie vasta şi adauga mereu ceva special unei tinute moderne)
- Multe haine cu fermoare aplicate si haine de ispiratie navy, sailor si pin up
- Oja colorata (aplicata neaparat pe unghiile scurte)
- Parfum
Am incercat fiu mai expresiva in fotografiile acestea decat de obicei (de aici fetele de printesa fatala sau de-a dreptul rea), nu stiu daca mi-a iesit prea bine!!! Oricum sper sa castig concursul si tutul! Tineti-mi pumnii si nu ezitati sa scrieti ce credeti in sectiunea comentarii. Hainele din pozele de mai sus NU sunt de vanzare, dar toate celelalte (cu preturile si descrierile amanuntite afisate) sunt disponibile, asa ca va puteti alege ceva care sa va placa si sa va faca sa va simtiti ca o printesa!

18 comments:

Anonymous said...

nu pot sa zic decit...WOW...aveam o zi nasoala de luni la job si am zis sa iau o pauza sa navighez un pic...si peste ce mi dau ochii...daca ar fi dupa mine ti as da premiul ala pe loc...sunt dementiale tinutele...
te pup,
Ioana(o printesa in devenire)

Alice in vintageland said...

Multumesc Ioana! Sa speram ca si fetele care decid castigatorul o sa fie de acord cu tine:). Si eu am avut un weekend destul de prost, am facut o usoara criza de nervi cand am vazut ca mi-au sters celalat blog la care munceam de trei luni, dar acum ma simt mai bine, ma bucur ca te-am inveselit macar putin:)

HarajukuLady said...

crizele de nervi se trateaza cu o pereche de pantofi noi sau cel putin cu o inghetata/ciocolata, dupa buget. eu am ramas sa visez la pantofiorii mult-prea-scumpi dintr-un magazin care pare sa comercializeze o serie de fantezii de-ale mele devenite realitate. imi place muuuult de tot combinatia de sneackers si fusta cu bluza tip corset din foto 3! bafta la concurs!

Alice in vintageland said...

Multumesc! Cred ca am nevoie de un tratament dublu: si cu pantofi si cu ciocolata; si eu salivez zilnic pe tastatura pentru haine si pantofi pe care nu am cum sa-i cumpar:), si mie imi place contrastul asta si il folosesc des, de fapt bluza nu este corset - e o rochie ffff scurta cu fermoare in zona bustului:)

Mad Hatter said...

You look exquisite :)

Alice in vintageland said...

Thanks! I tried:)

cosmofever said...

Alice, sunt spectaculoase pozele! Le-am vazut de dimineata si nu stiu cum naiba am uitat sa iti spun azi cand ne-am intalnit! Imi venea sa-mi trag palme cand am ajuns acasa si mi-am amintit :( SUPERBE! There's no justice in this world if you don't win the tutu!

Alice in vintageland said...

I hope there is still justice in this world:). Sara e the next Mario Testino:). Multumesc mult:)

Anonymous said...

Hey,

Glad you're back with a new"face" and a pink one!, my personal fav!:D

Te felicit sincer pt "Budoir-ul" tau de printesa:), mai ales pt primul outfit care iti vine superb! si te transforma intr-o adevarata printesa cu aer sweet vintage, so be proud girl!

In privinta abonarii din nou la newsletter,trebuie dat reply la mailul primit de la tine?Ca pe blog nu am gasit o zona specifica pt a scrie mailul meu din nou?!
Scuze daca par putin dummy, insa prefer sa fiu sigura ce sa fac:D

Have a super day from what remains!

:*
R.

Alice in vintageland said...

Nu pari absolut deloc dummy, chiar iti multumesc ca mi-ai atras atentia pentru ca nu instalasem un gadget special pentru cei care doresc sa se aboneze! Dupa ce am citit comentariul tau, am cautat unul si dupa ce m-am prins cum se face l-am instalat - e in partea dreapta sus "Abonare (prin introducerea adresei de mail)", iti intorduci acolo mailul si apesi subscribe si gata - vei fi la curent cu tot ce public!

Multumesc pentru complimente, ma bucur ca m-ai gasit si ca iti place the face lift!:)

Eda said...

Imi pare foarte rau pentru disparitia celuilalt blog, dar ma bucur ca ai revenit in forta. Sunt foarte frumoase toate tinutele si imi place atitudinea de printesa urbana.Te prinde! Mult succes la concurs! Ps; am schimbat link-ul catre noul tau blog. Iti multumesc ca m-ai anuntat.

Alice in vintageland said...

Multumesc si eu, Eda! Weblogul si-a revenit azi, dar e to little to late pentru mine! Nu mai risc sa stau pe o platforma atat de instabila!:)

Denisa L said...

imi pare rau pt celalalt blog...
bun venit la BLOGGER!!!
speri sa castigi concursul!!!

succes

Alice in vintageland said...

Thanks! Si eu:)

carola said...

Bun venit pe Blogger :) Pozele sunt fantastice, outfitul meu preferat e cel compus din rochia alba de dantela (vreau si eu ;), conversi rosii si geaca de piele! Mi-nu-nat!!!

Alice in vintageland said...

De fapt blogul acesta l-am deschis o data cu celalalt, numai ca aici publicam decat hainele de vanzare, dar de aici incolo acesta este de baza:). Multumesc!:)

Avamil Deniza said...

adorabila rochita din dantela,deasemenea outfitul navy :)
si eu particip la concurs,dar am trimis o singura poza cu o obiecte demne de printese insirate pe o masuta :)

Succes!

Denisa

Alice in vintageland said...

Hello Denisa! Welcome on my blog! Multumesc pentru complimente:) Abia astept sa vedem cine castiga! Succes si tie:)

Related Posts with Thumbnails