Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, March 25, 2009

Bentite noi:)

Bentita cu floare alba mare - 26 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, neagra din saten cu floare de marime medie (spre mare) din straturi de dantela/voal alb pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa rosie, rotunda aplicata in centru.

Bentita cu floare verde din dantela crosetata - 28 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, neagra din saten cu floare de marime medie din straturi de dantela verde crosetata pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa verde, rotunda aplicata in centru.

Bentita rosie cu floare mare neagra - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, rosie din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal negru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa rosie, rotunda aplicata in centru.

Bentita cu floare medie rosu intens - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, neagra din catifea cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal rosu intens pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa neagra, rotunda aplicata in centru.

Bentita alba cu floare albastru inchis - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, alba cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal albastru inchis pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa alba aplicata in centru.

Bentita cu floare medie si inima - 25 RON / VANDUTA ALEXANDRA
Descriere: Bentita subtire, neagra din catifea cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal negru si alb pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa neagra in forma de inima aplicata in centru.

Bentita cu floare mare roz - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, neagra din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal roz pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa rosie, rotunda aplicata in centru.
Bentita cu floare neagra medie - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, neagra din catifea cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal negru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa rosie, rotunda aplicata in centru.


Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

2 comments:

athens said...

salut:) sunt foarte dragutse bentitele:) dar exact cea care-mi place si pe care as vrea sa o comand pt ca se va asorta perfect cu rochia mea de la banchet, nu e disponibila:( se poate suplimenta stocul? Multumesc anticipat! ( e vorba de ' bentita cu floare medie si inima'- daca nu se poate nu as vrea-o exact la fel, dar ideea ar fi sa aiba atat alb cat si negru in proportii aproximativ egale).
toate cele bune!
btw: cum comand? :-? ms:)

Alice in vintageland said...

Iti putem face una exact la fel daca doresti (mai avem materiale). O poti comanda scriindu-ne la dulapulbunicii@yahoo.com si daca esti din Bucuresti ne vedem fata in fata iar daca esti din alt oras o trimitem prin posta cu plata la livrare! Da-ne de veste! Kisses

Related Posts with Thumbnails