Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, March 31, 2010

Bratari din dantela - Spring Blossom

Bratara Alice&Sara din dantela roz cu trandafir visiniu - 25 RON
Descriere: Bratara usor flexibila din dantela roz decorata cu un trandafir mare, visiniu din organza.
Bratara Alice&Sara din dantela portocalie cu doi trandafiri - 30 RON
Descriere: Bratara usor flexibila din dantela portocalie decorata cu doi trandafiri de diferite marimi confectionati din acelasi material.
Bratara Alice&Sara din dantela portocalie cu trandafir - 25 RON
Descriere: Bratara usor flexibila din dantela portocalie decorata cu un trandafir mare confectionat din acelasi material.
Bratara Alice&Sara din dantela portocalie cu doi trandafiri  (portocaliu si galben) - 30 RON
Descriere: Bratara usor flexibila din dantela portocalie decorata cu doi trandafiri de diferite marimi confectionati din dantela in nuante prafuite de galben si portocaliu.

Bratara Alice&Sara din dantela portocalie cu trandafir galben - 25 RON
Descriere: Bratara usor flexibila din dantela portocalie decorata cu un trandafir mare  din dantela galbena.
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Saturday, March 27, 2010

Colier military style (unicat)

Colier military style (unicat) - 55 RON
Descriere: Colier lung militray style din lanturi de diferite culori si grosimi si aplicatii din piele, plus doua insigne militare (uan rotunda din metal si o stea militara confectionata din material textil piele si o brosa vintage cu ancora aurie pe fond negru).
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Wednesday, March 24, 2010

Coliere iconice: Audrey Hepburn si Grace Kelly


Colier Audrey (dreptunghi) cu fundita visinie - 35 RON // VANDUT
Descriere: Colier cu lant lung (lungimea poate fi reglata), pandantiv - dreptunghi (cu Audrey Hepburn) si fundita visinie! Se poate reface la cere (cu o rama diferita)!

Colier Grace (dreptunghi) cu fundita roz - 32 RON/ VANDUT
Descriere: Colier cu lant lung (lungimea poate fi reglata), pandantiv - dreptunghi (cu Grace Kelly) si fundita visinie! Se poate reface la cere (cu o rama diferita)!
Colier Audery cu funda neagra si perle - 50 RON / VANDUT
Descriere: Colier cu mai multe lanturi, perle, pandantiv dreptunghiular (cu Audrey Hepburn ) si funda neagra din saten! Se poate reface la cere!
 
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com. 

Monday, March 22, 2010

Agrafa cu pana de paun

Agrafa cu pana de paun si cristale - 18 RON
Descriere: Agrafa cu pana de pun si cristale mici verzi decorata cu o funda turcoaz din saten!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Friday, March 19, 2010

The Bunny Diaries: cherry pie and icecream

Mickey Mouse Cherry Velvet Ears (Urechi "Alice&Sara din catifea visinie) - 60 RON/ VANDUTE
Descriere: Urechi de soricel din catifea visinie fixate pe bentita neagra din saten, pot fi "reglate" cu usurinta (mai in fata, mai in spate)! Se poate reface la cerere!


Kitty Kat White Lace Ears (Urechi din dantela alba cu funda roz) - 55 RON
Descriere: Urechi de pisica din dantela alba fixate pe bentita alba din catifea, sunt decorate cu o funda din dantela roz, pot fi "reglate" cu usurinta (mai in fata, mai in spate, la stanga, la dreapta etc)!
Bratarile late din fermoare le gasiti AICI!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Wednesday, March 17, 2010

Accesoriile noastre in Bolero de aprilie:)

This month we’re again a little bit famous:)))))) as two of our handmade accessories were used in the military themed pictorial in a Romanian glossy magazine called Bolero. I’m talking about the black, blue and gold epaulets that you can see in the first picture and the gold multi strand necklace in the second and third picture.

In caz ca puneti mana pe exemplarul din aprilie al revistei Bolero, veti observa  ca doua dintre accesoriile Alice&Sara facute de noi au fost folosite in pictorialul cu tema military - "Get in line"- stilizat de Andra Moga. Este vorba de perechea de epoleti in stil militar din prima imagine (ii gasiti aici) si colierul auriu cu foarte multe lanturi din a doua si a treia imagine prins in moduri diferite (il gasiti aici).
Photos: Alex Galmeanu, Photo assistant: Cristi Banica
Styling: Andra Moga
Machiaj: Marina Chiorean
Model: Ana Catharina
 
Aceasta este coperta Bolero pentru luna Aprilie. This is the cover of the mag - the april issue!
Mai jos aveti cateva fotografii cu epoletii si colierul asa cum le-am fotografiat eu pentru blog. This are some pictures  that I made with  two pieces featured above.

Brosa "iconica" Carole Lombard

I live by a man's code, designed to fit a man's world, yet at the same time I never forget that a woman's first job is to choose the right shade of lipstick.
Relax, Georgie, I'm just making my collar and cuffs match.- Carole Lombard

Rolurile din comediile clasice din anii 30, mai ales cel din My Man Godfrey au facut-o celebra pe Carole Lombard. La sfarsitul anilor 30 Carole era cea mai bine platita actrita de la Hollywood (castiga in jur de $500,000 pe an – de 5 ori mai mult decat presedintele statelor unite, o suma fabuloasa in acea perioada).
Si-a facut debutul la numai 12 ani in A Perfect Crime din 1921, dar primul ei rol important a venit abia in Twentieth Century din 1934 unde a jucat alaturi de John Barrymore. Cele mai cunoscute filme ale sale sunt: Bolero, Hands Across the Table, My Man Godfrey, Nothing Sacred (singurul ei film in Technicolor.), Made for Each Other, In Name Only, Vigil in the Night si foarte cunoscutele Mr. & Mrs. Smith (1941 regizat deAlfred Hitchcock) si To Be or Not to Be (1942).
Carole Lombard a fost extrem de iubita pentru firea ei nepretentioasa si simtul umorului, fiind cunoscuta pentru petrecerile extravagante si extrem de orginale pe care le organiza si unde se dovedea gazda perfecta. In 1939 s-a casatorit cu legendarul Clark Gable cu care a ramas pana la moartea sa tragica in 1942 intr-u accident aviatic.

Brosa "iconica" Carole Lombard - 30 RON
Descriere: Brosa ovala cu Katharine Hepburn si funda roz,  dimensiuni: 5.2/4cm!


Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Tuesday, March 16, 2010

Brosa "iconica" Clara Bow

"The more I see of men, the more I like dogs".
"A sex symbol is a heavy load to carry when one is tired, hurt and bewildered".
"We had individuality. We did as we pleased. We stayed up late. We dressed the way we wanted. I used to whiz down Sunset Boulevard in my open Kissel, with several red Chow dogs to match my hair. Today, they`re sensible and end up with better health. But we had more fun". - Clara Bow

Clara Bow este poate cea mai cunoscuta actrita din filmele mute ale anilor 20. Talentul sau  si personalitatea excentrica au transformat-o intr-o veritabila flapper girl a erei (in anii 20 termenul de flapper se referea la noua generatie de femei tinere care purtau fuste scurte, parul aranjat in coafuri bob, ascultau jazz, fumau, conduceau automobile si nu ezitau sa-si arate dispretul fata de tot ceea ce era considerat drept comportament rezonabil sau acceptabil). In 1927 Clara Bow primeste cel mai important rol al sau in filmul “It” si astfel devine “The It Girl”, Clara este the original it girl. In acest film este explicat pentru prima oara termenul “IT” devenit atat de popular in zilele noastre (It...that strange magnetism which attracts both sexes... entirely unself-conscious...full of self-confidence... indifferent to the effect... she is producing and uninfluenced by others). Carierea Clarei Bow a continuat si in era filmelor cu sunet pana in 1933 cand a renuntat la cariera cinematografica si s-a casatorit. Cele mai cunoscute filme ale sale sunt: The Plastic Age, Mantrap, It si Wings!

Brosa "iconica" Clara Bow - 30 RON
Descriere: Brosa in forma de inima cu Clara Bow si funda din saten roz, dimensiuni: 5/4.5 cm!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Love, Peace and Pink

Curea din piele neagra cu volane din saten roz si margele (unicat) - 25 RON
Descriere: Curea cu forma ovala in partea din fata din piele neagra foarte fina, pe margini i-am cusut "volane" roz din saten si margele negre, la extremitati este decorata cu doua brose acadele realizate manual din tul, se prinde cu benzi late si lungi din saten!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Brosa "iconica" Veronica Lake

I've reached a point in my life where it's the little things that matter... I was always a rebel and probably could have got much farther had I changed my attitude. But when you think about it, I got pretty far without changing attitudes. I'm happier with that.
I wasn't a sex symbol, I was a sex zombie.
You could put all the talent I had into your left eye and still not suffer from impaired vision.

Veronca Lake este iconica pentru maniera in care isi purta aranjat parul in stilul peek-a-boo (o parte din par ii acoprea mereu ochiul drept (partea dreapta a fetei) dandu-i o nota de mister). De-a lungul carierei s-a bucurat atat de succes comercial ca model pin up, cat si de apreciere critica pentru rolurile de femeie fatala in filme noir cu Alan Ladd din anii 40. I Wanted Wings, Hold Back the Dawn , Sullivan's Travels, This Gun for Hire, I Married a Witch, The Glass Key, So Proudly We Hail si The Blue Dahlia sunt filme in care Veronica Lake a facut cele mai memorabile roluri. Uluitor de frumoasa, dar cu o personalitate foarte dificila datorata si faptului ca fusese diagnosticata cu schizofrenie inca din copilari, Veronica Lake obisnuia sa foloseasca alcoolul pe post de sedativ. Succesul ei a fost rasunator, de scurta durata insa, dar a lasat o impresie foarte puternica in lumea cinematografiei.

Brosa "iconica" Veronica Lake - 30 RON
Descriere: Brosa rotunda, aramie cu Veronica Lake si funda din saten verde sau argintie, la alegere (are si agatatoare pentru lant), dimensiuni: 5.5 cm diametru!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Marilyn Monroe - brose "iconice"

Brosa Marilyn rotunda - 30 RON
Descriere: Brosa rotunda, aramie cu Marilyn Monroe si funda din saten roz (are si agatatoare pentru lant), dimensiuni: 5.5 cm diametru! 
 
Brosa Marilyn rotunda cu funda argintie - 30 RON
Descriere: Brosa rotunda, aramie cu Marilyn Monroe si funda din saten gri-argintiu (are si agatatoare pentru lant), dimensiuni: 5.5 cm diametru!
Brosa Marilyn dreptunghiulara cu funda galbena din organza - 30 RON
Descriere: Brosa dreptunghiulara cu Marilyn Monroe si funda galbena din organza, se poate cumpara si simpla (fara funda), dimensiuni: 5/4cm!
Brosa Marilyn in forma de inima - 30 RON
Descriere: Brosa in forma de inima cu Marilyn Monroe si funda din saten (va puteti alege culoarea fundei: roz, argintiu sau galben), se poate cumpara si simpla (fara funda), are si agatatoare pentru lant), dimensiuni: 5/4.5 cm!
Brosa Marilyn dreptunghiulara - 30 RON
Descriere: Brosa dreptunghiulara cu Marilyn Monroe si funda din saten (va puteti alege culoarea fundei: roz sau galben), se poate cumpara si simpla (fara funda), dimensiuni: 5/4cm! 
 
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.
Related Posts with Thumbnails