Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Thursday, January 21, 2010

Pop culture&fashion magic!



Hello everybody!  Momentan sunt foarte ocupata cu "viata reala" si n-am mai avut nici timp, nici chef (mai ales cu vremea aceasta ingrozitoare) sa postez articole in categoria My Style insa promit sa revin in forta cum se mai incalzeste vremea - stiu ca va este putin dor!
Intre timp eu si Sara am deschis un nou blog - Pop culture&fashion magic - in care o sa scriem (mai ales Sara) despre  lucrurile care ne plac: moda, carti, muzica, filme, seriale, fotografie, haine vintage, retro si de orice alt fel, bloguri preferate, recomandari, celebritati - in general despre toate lucrurile frumoase care ne inspira.  E un blog despre generatia noastra si despre pop culture (deocamdata nu sunt decat cateva articole, insa o sa scriem cate ceva zilnic). In momentul de fata suntem inca la inceput - in cazul in care va place adaugati-l in blogroll-ul vostru, scrieti un comentariu sau urmariti-l (nu este vorba de un link exchange, e pur si simplu o alegere bazata pe judecata: imi place, merita sa-l adaug, vreau sa-l mai citesc si maine?). Articolele sunt scrise in romana si engleza si ilustrate cu poze foarte frumoase.
Nu ezitati sa va spuneti parerea.

5 comments:

Daiana said...

Darling, pune rapidut un NU in propozitia asta: "deocamdata sunt decat cateva articole, insa o sa scriem cate ceva zilnic" :D

Sara said...

Darling, your're a grammar Natzi:):)))))))))))

Mad Hatter said...

yay for the new Blog!
Ha, Seinfeld reference :D

Alice in vintageland said...

:):)))Another pop culture junkie I believe!:)

Mad Hatter said...

Naturally :D
Raised on american pop culture.

Related Posts with Thumbnails