Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, February 25, 2013

Trench albastru inchis


 The trench is such a wardrobe staple in my book – I think everybody should have at least one! My personal goal is to have as many as possible and in every color and style you can think of!

This navy one I’m wearing in the pictures is a timeless piece that will look great over anything: pants, skirts, dresses! Such a classic garment will sail over trends and seasons and stay in your rotation forever giving every outfit a chic vibe.




Trench albastru inchis - 85 RON
Material: 35% bumbac, 65% poliester, dublura – polyester
Marime: 42, Bust - 112cm, Lungime – 110cm, Lungime maneci: 67cm
Stare: nou
Descriere: Trench albastru inchis de primavara sau toamna, se inchide in fata cu nasturi foarte frumosi din plastic negru cu insertii gri şi aurii, are doua buzunare laterale, ascunse, la umeri are niste detalii fronsate gen epoleti care se regasesc şi la maneci in zona mansetei, tot la maneci are un detaliu metalic argintiu, la gat se poate inchide cu doua snururi care se trec printr-o gaica din acealasi material, la spate este simplu (fara crapatura), are dublura fina din poliester albastru inchis, este nou.
Trench-ul albastru este o piesa clasica care nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui, are o croiala impecabila si este foarte simplu si rafinat. Peste rochii, fuste sau pantaloni va oferi mereu un aer chic si efortless!

  Pentru comenzi ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com

 
Related Posts with Thumbnails