Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, April 29, 2011

Bentita Alice&Sara cu floare mare alba şi voaleta

Bentita Alice&Sara cu floare mare alba şi voaleta – 45 RON
Descriere: Bentita neagra cu floare mare din voal alb decorata cu un cristal negru. multifatetat in centru şi voaleta din tul alb. Este perfecta si pentru mirese!

 

Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

We're in a top:)

Guys and dolls, am revenit din vacanta si am fost placut surprinsa sa citesc acest articol  - blogul nostru este inclus in Topul celor mai frumoase bloguri de haine si accesorii realizat de Diva Hair. Partea si mai frumosa este ca suntem in companie forate placuta! Multumim mult Cristina Fulea!:)

Tuesday, April 19, 2011

Vacanta si colectie noua de accesorii...coming soon!:)


Plecam in vacanta, dar va lasam cu cateva poze din noua colectie Alice&Sara. La intoarcere (cam intr-o saptamana) o sa incepem sa postam din ele: avem o multime de agrafe si papioane din voal si piele colorata, brose, bentite si coronite cu flori, pasari si fluturi, coliere lungi retro inspired, cercei si accesorii de par cu pene si margele, bentite hippie cu flori imense - o colectie Alice&Sara exotica, colorata si romantica cu multe piese unicat sau in editie limitata.

Vacanta placuta tuturor.!:)


 

Tuesday, April 12, 2011

Bentita hippie Alice&Sara cu floare imensa (portocaliu si galben)

Bentita hippie Alice&Sara cu floare imensa (portocaliu si galben) – 45 RON
Descriere: Bentita hippie din panglica dantelata galbena decorata cu o floare textila imensa in nuante solare de portocaliu si galben, in centru i-am adaugat o brosa alba vintage cu inimioare aurii. Floarea are volum si un dimateru de aproximativ 14 cm.
 
 

 

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Sunday, April 10, 2011

Salon bronzare organica

*
Bronzarea organica este in momentul de fata cea mai sanatosa si rapida metoda pentru a obtine o culoare placuta pentru vara. Alegerea unui salon bronzare organica in detrimentul solarului sau expunerii la soare are cateva avantaje extrem de importante pentru pielea ta: efectul anti-imbatranire, prevenirea aparitiei ridurilor, o piele hidratata, un broz unifom, fara pete si arsuri si nu in ultimul rand este un proces rapid si comod. Tan Tastic ofera sedinte de bronzare organica Bucuresti folosind o lotiune de calitate care imbina ingredientele de bronzare organica si uleiul de ricin. DHA, ingredientul de baza in toate solutiile de bronzare organica, intra in contact cu primul strat de celule al pielii si interactioneaza cu aminoacizii de la suprafata epidermei colorand astfel primul strat de celule intr-o nuanta naturala si uniforma de ciocolatiu, un bronz exact ca cel obtinut in urma expunerii la soare intr-o vacanta prelungita, dar fara pericolele acesteia: deshidratare, imbatranirea si uscarea pielii.
* post publicitar
Related Posts with Thumbnails