Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Saturday, October 30, 2010

I call her RED

Weekendul acesta o sa fie unul foarte ocupat, insa inainte de toate m-am gandit sa programez un nou My Style post care sa va tina de urat in lipsa mea. Am acest sacou de cateva luni, dar abia acum am inceput sa-l port. Mi-l doream de multa vreme, dar nu se mai gasea in Europa, noroc cu prietenii pasionati de haine care locuiesc pe alte continente mai reticente la rosu (multumesc Mina). Culoarea nu este atat de intensa in realitate, dar imi place mult nuanta de rosu si forma si planuiesc sa-l port destul de des.
In plus am decis sa dau o sansa gandirii pozitive asa ca de acum inainte o sa fiu numai inimioare, roz, porumbei si zambete adorabile. Acestea fiind spuse simt ca weekendul acesta o sa fie grozav.

Before heading face first to a very busy weekend I prepared a new outfit post to keep you entertained in my absence. I have had this wonderful jacket a few months now but just recently started wearing it. It came a long way to be with me (thank you Mina for sending it my way), I wanted “her” for a long time but it was sold in Europe. The color isn’t as intense as in the photos but it’s still a very beautiful shade of red. I love it and plan to wear it a lot.
Other than that not much has happened lately, except the fact that I want to give the whole positive thinking a chance. In fact I can feel it in my bones this weekend is gonna be great.
  
Later edit: Positive thinking sucks! I had an awful day. Hopefully it will work tomorrow.
Later, later edit: It didn't!:)))))))))))

 
 
 
Detaliu bentita
PORT: fusta neagra de dantela – vintage, bluza neagra, cizme, bratari – no name brand, jacheta – H&M (The Garden Collection), Bentita cu trandafir - Alice&Sara (facuta de mine - o gasiti aici).

Does positive thinking work for you? How about wearing red?

Monday, October 25, 2010

Epoleti detasabili Alice&Sara punk (auriu) / VANDUTI

Epoleti detasabili Alice&Sara punk (auriu) - 95 RON/ VANDUTI
Descriere: Epoleti detasabili in stil punk, militar din piele, franjuri negre si tepi din metal auriu foarte discret. Ii puteti prinde pe orice: geci, jachete, rochii, sacouri, tricouri, trench-uri sau paltoane. Fiecare dintre cei doi epoleti are cusute pe spate doua ace mari de brosa ca sistem de prindere.  Se pot reface la cerere!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Saturday, October 23, 2010

Blue Blood

Cei care urmaresc acest blog de la inceput stiu probabil ca ocazional obisnuiam sa pun si fotografii cu outfiturile mele zilnice. In 2008 erau foarte putine bloguri romanesti de genul acesta (daily outfit post, personal style blogs),intre timp au aparut mai multe (unele care ma /ne inspira foarte tare). Ceea ce vreau sa spun este ca o sa reiau aceasta “rubrica” (My Style) datorita multelor mailuri si mesaje pe care le-am primit de-a lungul timpulului si care m-au facut sa-mi dau seama ca multora va lipseste. Ma gandesc insa sa mut rubrica pe blogul Sarei ca sa nu se creeze confuzii (pentru ca hainele din rubrica my daily style nu sunt de vanzare). Din pacate nu am nici timp, nici energia necesara, dar mai ales nu am un fotograf personal care sa ma urmareasca prin Bucuresti si sa-mi faca poze pe stradute pitoresti  asa ca o sa fiu extrem de “last year” si o sa le fac in casa sperand ca  “ma” veti putea accepta si asa.

Pentru mine hainele sunt o metoda de evadare, un pretext pentru a inventa povesti si un mod de exprimare: ma ajuta sa fiu altcineva in fiecare zi. Asa ca daca sambata dupa amiaza vreau sa ma plimb prin Bucuresti un pic overdressed pentru ca in ultimele zile am revazut sezonul 3 din The Tudors, nu ma poate opri nimeni. Evident ca multi se vor uita ciudat la mine si cativa mai neciopliti vor comenta insa nu ii pot auzi pentru ca ascult  Leonard Cohen  (cred cu putere in coordonarea tinutei cu playlistul:)))))si oricum nu-mi pasa. Daca port cizme cu ceva toc atunci este clar ca sunt serioasa:))) cand vine vorba de outfitul asta, de la 1.85+ lucrurile par mereu mai clare. Brosele vintage de pe blana nu au numai rol decorativ, le-am folosit ca sa prind gulerul de geaca de blugi pentru ca este foarte mare chiar si pentru mine. Colierul statement din piele este facut de mine si imi place foarte mult purtat cu o camasa simpla, masculina. Afara este soare, sunt frunze multe colorate superb, miroase a toamna, este weekend si orasul asta mare si de cele mai multe ori trist este plin de posibilitati – o zi aproape perfecta! 

The thing you need to know about me is that I use clothes to feel a little bit as somebody else every day. Also I’m a total drama queen and enjoy overdressing. And that later passion of mine has brought me hundreds of stares and endless amounts of comments over the time. Fortunately I couldn’t care less. I’m pretty sure that I was subliminally influenced to wear this particular outfit by the third season of The Tudors that I rewatched recently. The fur collar is huge so it helps I’m so tall but I still had to use four vintage brooches and many, many pins to attach it to the denim jacket. You can see I mean business when I actually bother to wear a little heel, that might be a usual thing for most of you but it’s a rare occurrence to little 6 (1.85m) feet me. I love how well simple, masculine shirts go with statement necklaces and this particular one is made by me.

PORT: Fusta, guler blana, brose – vintage, camasa alba barbateasca, cizme – no name brand, geaca de blugi – DKNY, colierul statement: Alice&Sara (facut de mine, il gasiti aici).

Voi ce faceti sambata dupa-amiaza? V-a lipsit rubrica acesta? Sa o pastrez aici sau sa o mult pe Pop culture?

Friday, October 22, 2010

Smaller Lace Ears!

La cererea publicului am confectionat doua perechi de urechi mai mici - acestea pot fi purtate pe strada fara probleme si nu doar la petreceri sau in seara de revelion! Putem face si alte dimensiuni la cere, just let us know!

Kitty Kat Lace Ears (Urechi de dantela mici - varianta pisicuta) - 65 RON / VANDUTE
Descriere: Urechi de pisica din dantela neagra fixate pe bentita neagra din saten, pot fi "reglate" cu usurinta (mai in fata, mai in spate, la stanga, la dreapta etc)! Se pot reface la cerere!

Mickey Mouse Lace Ears (Urechi de dantela - varianta Mickey Mouse) - 65 RON / VANDUTE
Descriere: Urechi de soricel din dantela neagra fixate pe bentita neagra din saten, pot fi "reglate" cu usurinta (mai in fata, mai in spate etc)! Se pot reface la cerere!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Monday, October 18, 2010

Fusta gri cu pliuri, Camasa in carouri (verde si negru)

 
Camasa in carouri boyfriend style - 30 RON
Marime: M, L, XL (42-44) Bust - 120 cm, Lungime – 70 cm, Lungime maneci - 63 cm
Material: bumbac
Stare: stare excelenta!
Descriere: Camasa boyfriend style in carouri (verde si negru cu insertii de verde stralucitor), croiala dreapta si lejera, maneci lungi, in partea stanga la piept are un buzunar mare, aplicat, se inchide in fata cu nasturi, poalele camasii sunt rotunjite, stare excelenta!

Fusta gri cu pliuri si imprimeu floral discret - 40 RON
Marime: S-M –L (38-40-42),  Talie – 60 cm (maxim 92),  Lungime – 65 cm
Material: bumbac
Stare: stare excelenta!
Descriere: Fusta din bumbac gri inchis cu o usora tenta de kaki si imprimeu cu flori crem, are o banda lata in talie si pliuri dese care ii dau volum incepand din zona solurilor, talia se poate regla cu ajutorul unuei panglici inguste realizata din acelasi material, nu are dublura, este subtire, se inchide in lateral cu fermoar ascuns,  stare excelenta (ca noua)!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Friday, October 15, 2010

The last birds of summer - red

Bentita Alice&Sara cu pasare rosie - 55 RON /VANDUTA
Descriere: Bentita neagra decorata cu un trandafir negru din saten pe care si-a facut cuib din crengute si macese o pasare exotica rosie cu pene naturale si un fluture micut confectionat tot din pene si pictat manual.Se poate reface la cerere!

Stiu ca a venit toamna, dar asta nu este un motiv pentru a alge haine si accesorii plictistoare, so here you have the last birds of summer :)

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Thursday, October 14, 2010

Accesoriu multifunctonal din lemn si dantela

Accesoriu multifunctional din lemn si dantela - 40 RON
Descriere: Accesoriu multifunctional din margele de lemn maro de diferite dimensiuni si dantela roz delicata care poate fi folosit ca bratara, colier, curea si chiar bentita de par datorita cordoanelor lungi din dantela de la amble capete. Lungimea totala (inclusiv dantela): 1.5 m.
 
 
 
 Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Fusta office albastru intens

Fusta office albastru intens -  35 RON
Brand: Rio
Marime: M –L (40-42)  Talie – 80 cm, Solduri –100 cm,  Lungime – 70 cm
Material: 45% bumbac, 55% poliester, dublura - poliester
Stare: stare excelenta!
Descriere: Fusta creion albastru intens, are doua buzunare laterale, se inchide in spate cu nasture si fermoar, are o crapatura de 23 de cm in spate care se inchide cu trei nasturi de aceeasi culoare, are dublura albastra, stare excelenta!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Wednesday, October 13, 2010

The last birds of summer - electric green

Bentita Alice&Sara cu pasare verde - 50 RON
Descriere: Bentita maro inchis din catifea decorata cu un trandafir alb din saten pe care si-a facut cuib din crengute si frunze maronii o pasare exotica verde electric cu pene naturale si un fluture micut confectionat tot din pene si pictat manual.
Stiu ca a venit toamna, dar asta nu este un motiv pentru a alge haine si accesorii plictistoare, so here you have the last birds of summer :)


Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Tuesday, October 12, 2010

Epolet Alice&Sara "Royalty" / VANDUT

Epolet Alice&Sara "Royalty" - 80 RON / VANDUT
Descriere: Epolet detasabil in stil militar din piele  neagra si franjuri albe cu lanturi lungi cu aspect aramiu antichizat. Il puteti prinde pe orice: geci, jachete, rochii, sacouri, tricouri, trench-uri sau paltoane. Am cugetat indelung la sistemul de prindere si am ajuns la concluzia ca cea mai usoara si mai eficienta metoda de prins pentru un astfel de epolet o reprezinta tot banalele ace de siguranta (astfel fiecare persoana il va aseza exact pe umarul ei si ii va prinde cu oricate ace crede de cuvinta - de obicei eu folosesc 2 ace mici pe care le prind in interiorul sacoului, tricoului, rochiei). In cazul in care doriti sa ii asezati pe o geaca de piele scotch -ul dublu adeziv e solutia perfecta. Ii pot coase eu doua baze de brose ca sistem de prindere insa consider  (pentru ca am incercat:) ca acest sistem de prindere este mai restrictiv si mai putin versatil decat prima varianta. Se poate reface la cerere!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Geaca pentru baieti cu doua fete

 
 
 
Geaca pentru baieti cu doua fete - 95 RON
Brand: Diolen
Marime: L - XL,  Bust - 132 cm,  Lungime – 70 cm, Lungime maneci -  70 cm, Umeri -55 cm
Material: 50% bumbac, 50% poliester
Stare: noua
Descriere: Geaca barbateasca cu doua fete: una dintre fete este simpla, crem, cealalta fata are un imprimeu in carouri (nuante de maro, crem,  albastru si mov), partea crem are doua buzunare laterale si un buzunar ascuns in partea dreapta, se inchide in fata cu fermoar , partea in carouri are doua buzunare laterale si se inchide cu fermoar si nasturi, banda de jos are doua portiuni elastice, manecile de inchid cu nasturi, nu este oarte groasa, poate fi purtata toamna si primavara sau chiar si in zilele mai calde de iarna cu un cardigan pe sub, este noua!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Gentlemen Day - Pantaloni (baieti)

Pantaloni  (Chinos) galben mustar Marks& Spencer -  85 RON
Brand: Marks& Spencer
Marime:  Talie – 97 cm, Inside Leg – 81 cm,  Lungime totala – 110 cm
Material: bumbac
Stare: sunt noi!
Descriere: Pantaloni  barbatesti (Original Chinos) galben mustar,  Marks& Spencer, doua buzunare laterale, doua buzunare ascunse in spate, se inchid in fata cu fermoar, nasture si capsa, sunt noi!
 
Pantaloni barbatesti Next, clasici, navy -  75 RON
Brand: Next
Marime:  Talie – 91.5 cm, To feet leg – 84 cm (EUR 46 long),  Lungime totala –  116 cm,
Material: 44% lana, 54% poliester, 2% elastan
Stare: noi cu eticheta
Descriere:  Pantaloni clasici Next, subtiri, eleganti (la dunga), culoare albastru foarte inchis (navy), doua buzunare laterale, un buzunar ascuns in spate, se inchid in fata cu fermoar, nasture si capsa, jos au o manseta care pote fi desfacuta (poti fi lungiti cu 3.5 cm),  sunt noi cu eticheta!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.
Related Posts with Thumbnails