Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, September 29, 2010

Funda alba din pene Alice&Sara

Funda alba din pene Alice&Sara - 50 RON/VANDUTA
Descriere: Funda mare, alba din pene naturale cu doua cristale negre in centru asezata pe bentita neagra din saten.Cred ca este potrivita si pentru o mireasa mai nonconformista!:)



Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Cardigan alb, Hanorac albastru pal

Cardigan alb cu detalii albastre - 40 RON
Marime: S-M (este elastic),  Talie – 74 cm, Bust – 82 cm,  Lungime – 60 cm
Material: sintetic
Stare: stare excelenta!
Descriere: Cardigan din tesatura sintetica cu maneci scurte, alb cu detalii albastre care marginesc manecile, sistemul de inchidere si partea de jos, se inchide in fata cu nasturi, stare excelenta!
Hanorac albastru pal – 30 RON
Marime: Small (36-38), Bust – 90cm,  Talie – 80 cm,   Lungime – 56 cm,  Lungime maneci – 65 cm
Pret:  30 RON
Material:  bumbac
Stare: excelenta
Descriere: Hanorac albastru pal cu gluga, se incheide in fata cu fermoar albastru deschis cu detalii crem care se continua şi pe gluga, are doua buzunare laterale, in spate este simplu, in partea stanga sus are trei stelute şi inscriptia Girls, in partea dreapta, deasupra manecii are doua inimioare metalice, argintii, stare excelenta (ca nou)!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Monday, September 27, 2010

Colier Audery Hepburn cu floare si perle albe

Colier Audery Hepburn cu floare si perle albe - 50 RON/ VANDUT
Descriere: Colier cu mai multe lanturi, un sirag de margele/perle albe ,pandantiv dreptunghiular (cu Audrey Hepburn ) si floare din voal alb-unturiu cu centru de margele negre! Se poate reface la cere!
 
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.  

Wednesday, September 22, 2010

Epoleti Alice&Sara "Royalty" (verde smarald)

Epolet Alice&Sara "Royalty" (verde smarald)  - 60 RON / VANDUT
Descriere: Epolet detasabil in stil militar din piele neagra si franjuri lungi verde smarald cu lanturi lungi cu aspect aramiu antichizat. Il puteti prinde pe orice: geci, jachete, rochii, sacouri, tricouri, trench-uri sau paltoane. Am cugetat indelung la sistemul de prindere si am ajuns la concluzia ca cea mai usoara si mai eficienta metoda de prindere pentru un astfel de epolet o reprezinta tot banalele ace de siguranta (astfel fiecare persoana il va aseza exact pe umarul ei si ii va prinde cu oricate ace crede de cuvinta - de obicei eu folosesc 2 ace mici pe care le prind in interiorul sacoului, tricoului, rochiei). In cazul in care doriti sa ii asezati pe o geaca de piele scotch -ul dublu adeziv e solutia perfecta. Ii pot coase eu doua baze de brose ca sistem de prindere insa consider (pentru ca am incercat:) ca acest sistem de prindere este mai restrictiv si mai putin versatil decat prima varianta. Se poate reface la cerere!:)
 
Epoleti Alice&Sara military style (verde smarald)  cu lanturi - 95 RON
Descriere: Epoleti detasabili in stil militar din piele, franjuri lungi verde smarald si lanturi lungi in nuante de aramiu  (unul dintre epoleti are lanturi lungi atasate, celalalt este simplu). Ii puteti prinde pe orice: geci, jachete, rochii, sacouri, tricouri, trench-uri sau paltoane. Am cugetat indelung la sistemul de prindere si am ajuns la concluzia ca cea mai usoara si mai eficienta metoda de prindere pentru o astfel de pereche de epoleti o reprezinta tot banalele ace de siguranta (astfel fiecare persoana ii va aseza exact pe umerii ei si ii va prinde cu oricate ace crede de cuvinta - de obicei eu folosesc 4 ace (doua medii si doua mici) pe care le prind in interiorul sacoului. In cazul in care doriti sa ii asezati pe o geaca de piele ca in pozele de mai jos scotch -ul dublu adeziv e solutia perfecta. Desigur le pot coase eu doua baze de brose ca sistem de prindere insa consider (pentru ca am incercat:) ca acest sistem de prindere este mai restrictiv si mai putin versatil decat prima varianta.



Epoleti Alice&Sara military style detasabili (verde smarald) - 85 RON
Descriere: Epoleti detasabili in stil militar din piele si franjuri lungi verde smarald. Ii puteti prinde pe orice: geci, jachete, rochii, sacouri, tricouri, trench-uri sau paltoane. Am cugetat indelung la sistemul de prindere si am ajuns la concluzia ca cea mai usoara si mai eficienta metoda de prindere pentru o astfel de pereche de epoleti o reprezinta tot banalele ace de siguranta (astfel fiecare persoana ii va aseza exact pe umerii ei si ii va prinde cu oricate ace crede de cuvinta - de obicei eu folosesc 4 ace (doua medii si doua mici) pe care le prind in interiorul sacoului. In cazul in care doriti sa ii asezati pe o geaca de piele ca in pozele de mai jos scotch -ul dublu adeziv e solutia perfecta. Desigur le pot coase eu doua baze de brose ca sistem de prindere insa consider (pentru ca am incercat:) ca acest sistem de prindere este mai restrictiv si mai putin versatil decat prima varianta.




Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Tuesday, September 21, 2010

Sacou crem Marks&Spencer - 70 RON

 
Brand: Marks&Spencer (linia St. Michael)
Material: 80% lana virgina, 20% angora, dublura - vascoza
Masura: 44 (Europa – standard fitt) Bust –112cm, Maneci –72 cm, Lungime - 64 cm
Pret: 70 RON
Stare: nou
Descriere: Sacou crem Marks&Spencer din lana si angora, materialul este foarte moale si fin, se inchide in fata cu nasturi ascunsi, guler mandarin, croiala dreapta, clasica, impecabila, nu are buzunare, are doua pense mici, decorative la gat! Acest sacou clasic va oferi oricarei tinute un aer de distinctie, este facut pentru a fi purtat de o lady in adevaratul sens al cuvantului!

 
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com!

Sunday, September 19, 2010

Floare Alice&Sara din pene albe / VANDUTA

Floare Alice&Sara din pene albe - 55 RON / VANDUTA
Descriere: Floare de dimensiuni mari (13.7 cm in diametru) din pene albe decorata cu  voal alb, delicat cu picatele si o brosa argintie lucrata in tehnica filigran in forma de floare cu perle negre de sticla in centru, floarea din pene este asezata pe o agrafa metalica si o pare o palariuta de dimensiuni mici. Mi se pare perfecta pentru o mireasa mai nonconformista!:)

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Friday, September 17, 2010

Camasa alba



Camasa alba cu guler si mansete contrastante - 20 RON
Brand: Fashion Collection International
Marime: L - XL, Talie – 124 cm, Bust - 124 cm, Lungime – 69 cm, Lungime maneci - 70 cm
Material: vascoza
Stare: stare excelenta!
Descriere: Camasa alba cu croiala clasica, gulerul si mansetele sunt verzi si visinii, in partea din fata, sus are doua buzunare aplicate, se inchide in fata cu nasturi ascunsi, stare excelenta (are un sigur defect aproape insesizabil (deasupra buzunarului drept are o portiune mica (5 mm) de material usor rarit))!

Camasa galbena fara maneci - 12 RON
Brand: Barisal
Marime: M -L, Bust – 100, Talie – 94, Lungime – 75 cm
Material: 25%vascoza, 75% poliester
Stare: stare excelenta!
Descriere: Camasa galbena fara maneci din material galben cu imprimeu cu frunze in aceeasi culoare, decolteu in V, se inchide in fata cu nasturi, dar nu pana jos, are crapaturi de 12 cm in fiecare parte, nu are dublura, stare excelenta!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Monday, September 13, 2010

Rochie crem cu taieturi jos

Rochie crem cu taieturi jos -  30 RON 
Marime: 40-42, Talie – 86 cm, Bust – 100 cm, Lungime – 117 cm
Pret: 40 RON
Material: 47% bumbac, 53 % ramie (rameh)
Stare: excelenta
Descriere: Rochie crem foarte deschis cu mancei scurte, se inchide in fata cu nasturi (pe toata lungimea), in partea de jos are crapaturi de 40 de cm pe toata suprafata, silueta A (dar cambrata in talie), are guler ca la camasi, foarte putin transparenta, nu are dublura, stare excelenta!
 Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Monday, September 06, 2010

Rochie cu imprimeu floral marunt


Rochie cu imprimeu floral marunt (english garden) – 50 RON
Brand: Oilily
Marime : 36 – 42 (are bentite in talie si intr-o parte si in cealalta si poate fi micsorata sau marita in functie de silueta), Bust – 108 maxim cm, Talie – 110 maxim cm, Lungime – 100 cm
Material: 100% bumbac
Stare: excelenta
Descriere: Rochie cu imprimeu floral marunt (english garden) in nuante discrete de alb, albastru, rosu, galben, mov, portocaliu si gri, croiala foarte feminina cu guler Peter Pan cu volanase, maneci scurte, usor bufante terminate cu mansete inguste, se inchide cu nasturi de la bust in sus, fusta este foarte ampla, in talie are bentite lungi si inguste si intr-o parte si in cealalta si poate fi micsorata sau marita in functie de silueta, stare excelenta (ca noua)!


Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Sunday, September 05, 2010

Coliere Alice&Sara cu vapor

Colier Alice&Sara cu vapor (alb cu rosu) - 45 RON
Descriere: Colier lung argintiu cu pandantiv mare care reproduce in miniatura un vapor cu panze (alb si rosu, panze din bumbac - partea din spate este plata asa ca nu va va incomoda), dimensiuni vapor: 7 cm inaltime maxima, 7 cm lungime maxima. In cazul in care preferati un lant mai scurt il pot miscsora.
 
Colier Alice&Sara cu vapor (albastru si ciocolatiu)- 45 RON
Descriere: Colier lung argintiu cu pandantiv mare care reproduce in miniatura un vapor cu panze (albastru si ciocolatiu, panze din bumbac - partea din spate este plata asa ca nu va va incomoda), dimensiuni vapor: 7 cm inaltime maxima, 7 cm lungime maxima.
In cazul in care preferati un lant mai scurt il pot miscsora.



Colier Alice&Sara cu vapor (lemn lacuit si negru) - 45 RON
Descriere: Colier lung argintiu cu pandantiv mare care reproduce in miniatura un vapor cu panze (lemn lacuit si negru, panze din bumbac - partea din spate este plata asa ca nu va va incomoda), dimensiuni vapor: 7 cm inaltime maxima, 7 cm lungime maxima.
In cazul in care preferati un lant mai scurt il pot miscsora.



Colier Alice&Sara cu vapor (albastru si alb) - 45 RON / VANDUT
Descriere: Colier lung argintiu cu pandantiv mare care reproduce in miniatura un vapor cu panze (alb si albastru, panze din bumbac - partea din spate este plata asa ca nu va va incomoda), dimensiuni vapor: 7 cm inaltime maxima, 7 cm lungime maxima. In cazul in care preferati un lant mai scurt il pot miscsora.

Aceasta ultima fotografie curtosy of Costin!
 
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Thursday, September 02, 2010

Bentite hippe cu lanturi

Bentita hippie cu lant antichizat (varianta 1) - 25 RON/ VANDUTA
Descriere: Bentita hippie din lant  grrs, antichizat, aramiu cu panglica visinie din saten, partea din spate este elastica permitand astfel adaptarea bentitei in capul oricui:). Se poate reface la cerere!

Bentita hippie cu lant antichizat (varianta 2) - 18 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita hippie din lant grrs, antichizat, aramiu, partea din spate este elastica permitand astfel adaptarea bentitei in capul oricui:). Se poate reface la cerere!



Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.
Related Posts with Thumbnails