Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Saturday, October 31, 2009

Rochie roz din in cu crapaturi

 
Rochie roz din in cu crapaturi - 45 RON
Brand: Elegance Paris
Marime: 36, Talie – 74 cm, Bust - 84cm, Solduri – 94 cm, Lungime – 125 cm
Material: in
Stare: stare excelenta!
Descriere: Rochie roz inchis, lunga, este cambrata şi urmareste linia corpului, in partea de jos are crapaturi de 43 cm pe toata suprafata, se inchide la spate cu fermoar lung, este dublata cu material sintetic roz inchis, stare excelenta!



Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Rochie maro silueta trapez - 25 RON


Rochie maro cu silueta trapez - 25 RON
Marime: 36-38, Bust – oricat, Talie – 88 cm, Solduri – 88 cm, Lungime – 110 cm, Lungime maneci - 60 cm
Material: 43 % bumbac, 28 % vascoza, 29% poliamida
Stare: stare excelenta!
Descriere: Rochie maro din bumbac grosut cu silueta speciala (in partea de jos este stramta iar in partea de sus este gen trapez, larga), are maneci lungi, in partea stanga, pe picior are o crapatura de 33 cm, stare excelenta (culoarea nu mai este atat de intensa ca la inceput, dar oricum arata foarte bine)!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Roses :)

Bentita Alice & Sara cu trandafiri in nuante de albastru electric - 30 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu doi trandafiri mici in nuante foarte apropiate de albastru electric!




Bentita Alice & Sara cu trandafir rosu si magenta - 30 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu  trandafir mare rosu si magenta si dantela neagra!




Brosa Alice & Sara cu trandafir rosu, dantela si lanturi - 30 RON / VANDUTA





Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Friday, October 30, 2009

Black & White

Bentita Alice & Sara din dantela crosetata alb si negru cu funde triple - 35 RON / VANDUTA 
Descriere: Bentita din saten negru cu funda tripla din dantela crosetata alb si negru! Se poate reface la cerere!

Bentita Alice & Sara din dantela crosetata alb si negru cu funde triple - 35 RON/ VANDUTA
Descriere: Bentita din saten negru cu funda tripla din dantela crosetata alb si negru! Se poate reface la cerere!


Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Tuesday, October 27, 2009

Peacock!

Bentita Alice & Sara cu pene de paun - 45 RON
Descriere: Bentita neagra din saten cu pene de paun si o floricica din perle crem! Se prinde cu o agrafa neagra in spate si poate fi aranjata oriunde in par!



Bentita hippie Alice & Sara cu pene de paun  si lanturi - 45 RON (unicat) / VANDUTA
Descriere: Bentita hippie din elastic dantelat negru cu pene de paun, paiete negre mate si lanturi !

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Sunday, October 25, 2009

Bunny/Mouse Lace Ears in za house!

La inceput a fost doar o pereche, dar Sara a vazut niste desene animate (Looney Tunes anybody?!) si apoi a luat-o razna. Incepand cu de-acum celebrele urechi stilizate Marc Jacobs for LV everybody went "gaga" (n-am putut sa ma abtin :)) cu "urechile" . I joined the club! So enjoy me being silly!:)

P.S Putem face si alte perechi de urechi mai mici sau mai mari decat cele din poze la cerere!

1. Kitty Kat Lace Ears (Urechi de dantela mari (unicat) - varianta pisicuta) - 75 RON // VANDUTE
Descriere: Urechi de pisica  din dantela neagra fixate pe bentita neagra din saten, pot fi "reglate" cu usurinta (mai in fata, mai in spate, la stanga, la dreapta etc)! 
 
 

2. Mickey Mouse Lace Ears (Urechi de dantela - varianta Mickey Mouse) - 55 RON / VANDUTE
Descriere: Urechi de soricel din dantela neagra fixate pe bentita neagra din saten, pot fi "reglate" cu usurinta (mai in fata, mai in spate etc)! Putem face alta perche la cerere!

3. Long Lace Bunny Ears (Urechi de dantela  unicat - varianta Bugs Bunny) - 85 RON
Descriere: Urechi  lungi de iepuras din dantela neagra fixate pe bentita neagra din saten, pot fi "reglate" cu usurinta (mai in fata, mai in spate, la stanga, la dreapta etc)! 

What's up doc?
Ne-am inspirat de aici:

Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Friday, October 23, 2009

The last day of summer!

This is maybe the last summer outfit post that you’ll see here for a long time – the weather got cold and awful here and I’m really longing for the beautiful days of fall. As you can see I really like skirts and cam never have enough of them, there’s something so effortless and versatile about them while also feminine and just lovely.
As my internet conection finally got “restaured”, now I can finally show you all the accesorries we made; my sister played with leather while listening Harry Potter (audio books) and I got crazy inspired by Tim Burton and his esquisite movies, so we went in two directions: “Dark Magic” and “Wonderland”! Hope you like it!
 
Acesta este penultimul outfit din folderul cu tinutele din vara, este total nepotrivit pentru vremea de afara si ma apuca melancolia numai amintindu-mi de vremea frumoasa de la sfarsitul verii. Adevarul este ca urasc temperaturile extreme: arsita si frigul, as vrea sa traiesc intr-o perpetua primavara sau toamna. Ma deprima numai gandul la iarna cenusie si noroiasa din Bucuresti condimentata cu geruri teribile – noroc ca multumita pasiunii mele pentru haine am paltoane si trenchri groase, manusi, fulare, esarfe si incaltari calduroase si colorate care sa ma ajute sa infrunt si vremea si uneori si oamenii “de afara”. Din ce in ce mai mult observ ca tratez hainele ca pe un fel de “armura”, un painkiller sau antidepresiv pentru a trece cu bine peste zilele grele si nu numai – sper ca acestea sa fie cat mai putine si pentru voi si pentru mine!

Pana acum am avut o saptamana grea cu mult de lucru la serviciu si o groaza de probleme administrative acasa. N-am avut internet in ultimele 4 zile si m-am enervat ingrozitor incercand sa rezolv problema, uneori nu-mi vine sa cred care este calitatea serviciilor in Romania si cat de incompetenti, neseriosi si pur si simplu badarani sunt cei care le ofera. Cred ca in mare parte este si vina noastra a celor care beneficiaza de ele pentru ca de cele mai multe ori le acceptam asa cum sunt pentru a evita situatiile tensionate, confruntarile, zecile de telefoane sau pur si simplu din inertie sau comoditate. Eu una am decis sa actionez.

Iata de ce n-am reusit nici pana acum sa listez intreaga colectie de accesorii, Dulapul Bunicii a fost abandonat pentru cateva zile, dar planuiesc sa ma revansez (daca o sa am net bineinteles).

Legat de numele si inspiratia pentru noua colectie de accesorii (am tot fost intrebata) – nu va spun decat atat – Sara asculta Harry Potter in timp ce lucreaza la ele si amandoua iubim filmele lui Tim Burton!

Wednesday, October 21, 2009

Dark Magic - take two - dark denim!:)

Bentita Alice & Sara "Dark Magic" cu floare din denim verde- albastrui - 25 RON/ VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din saten cu floare din denim denim verde- albastrui si brosa aurie cu emblema, petalele au volum!







Floare Alice & Sara "Dark Magic"  din denim albastru inchis - 20 RON (Disponibila)
Descriere: Floare din denim denim albastru inchis  si brosa aurie cu emblema, petalele au volum, este prinsa pe o agrafa neagra (care nu se vede) si poate fi pusa practic oriunde in par, dar si pe o geanta, esarfa!:)!

 




Agrafa Alice & Sara "Dark Magic"  cu floare mica din piele si tul - 15 RON / VANDUTA
Descriere: Floare din piele sintetica neagra si tul mov si albastru indigo cu o brosa albastra in centru, petalele au volum, este prinsa pe o agrafa neagra (care nu se vede) si poate fi pusa practic oriunde in par, dar si pe o geanta, esarfa!:)!





Bentita Alice & Sara "Dark Magic"  cu floare imensa din denim albastru inchis si tul - 55 RON / VANDUTA
Descriere:  Bentita lata din  catifea  cu floare imensa din denim albastru inchis si tul mov si albastru indigo si  cu o brosa albastra mare in centru, petalele au volum, pare o palarie mai mica:)!








Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.
Related Posts with Thumbnails