Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, May 29, 2009

Bentite minunate cu voalete colorate!














Bentita navala cu floare mare şi voaleta albastru si crem– 45 RON / VANDUTA
Pret: 45 RON
Descriere: Bentita albastra din catifea cu floare mare din voal albastru inchis şi brosa mare, rotunda, aurie cu ancora in centru şi voaleta din tul in nunate de albastru deschis si crem.
Bentita navala cu floare medie şi voaleta alb si albastru– 35 RON / VANDUTA
Pret: 35 RON
Descriere: Bentita albastra din catifea cu floare mare din voal albastru inchis si alb şi brosa rotunda, argintie cu ancora in centru şi voaleta din tul in aceleasi nuante!
Bentita cu floare mare şi voaleta galben pal si maro – 45 RON / VANDUTA Pret: 45 RON
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare mare din voal galben pal si maro şi brosa rotunda, galbena in centru şi voaleta din tul in aceleasi nuante!
Bentita cu floare medie şi voaleta roz – 35 RON / VANDUTAPret: 35 RON
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare medie din voal roz şi brosa rotunda, neagra in centru şi voaleta din tul roz!
Bentita cu floare mare şi voaleta negru şi visiniu – 45 RON / VANDUTA MIHAELA
Pret: 45 RON
Descriere: Bentita visinie din catifea cu floare mare din voal negru şi visiniu şi brosa rotunda, neagra in centru şi voaleta din tul in aceleasi nuante!
Bentita cu floare foarte mare si voaleta maro, alb si roz - 55 RON / VANDUTA
Pret: 55 RON
Descriere: Bentita subtire, neagra din catifea cu floare foarte mare din straturi de dantela/voal maro si alb pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa ciocolatie, mare, cu emblema, aplicata in centru si voaleta din tul roz si maro cu inimioare!
SE POT REFACE CHIAR SI PE ALTE CULORI PENTRU CINE DORESTE!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Bentite hippie cu flori mari

Bentita hippie din elastic dublu cu floare medie crem si maro - 30 RON/ VANDUTA
Descriere: Bentita dubla din elastic cilindric maro cu floare medie din voal crem şi maro şi brosa din sidef cu floare din metal. Se poate reface la cerere!
Bentita hippie cu floare medie gri si rosu– 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din elastic gri usor dantelat cu floare medie din voal gri si rosu şi brosa rotunda cu portret de domnisoara. Se poate reface la cerere!
Bentita hippie cu floare mare gri si roz – 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din elastic roz, lat, dantelat cu floare mare din voal gri si roz şi brosa rotunda cu portret de domnisora
. Se poate reface la cerere!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Wednesday, May 27, 2009

Rochie scurta C&A – 35 RON



Brand: C&A
Marime: 36-38, Bust – 92 cm, Talie – 78 cm, Lungime – 77 cm in fata, 80 cm la spate, Lungime maneci - 62cm
Pret: 35 RON
Material: 90 % fibra acrilica, 7 % lana, 3% blana de iepure (materialul este usor elastic)
Stare: excelenta
Descriere: Rochie scurta C&A, gri foarte inchis (aproape negru) cu insertii de alb, are maneci lungi care se ingusteaza spre incheietura, este foarte cambrata in talie şi apoi vine usor evazata, in spate este putin mai lunga decat in fata, se inchide cu nasturi albi foarte frumosi din sidef cu floricica din metal (intial avea nasturi aurii, dar i-am schimbat pentru ca nu imi placeau), nu are dublura, stare excelenta (purtata o singura data). Poate fi purtata si deschisa (ca un trench/cardigan mai lung) peste pantaloni.


Recunosc ca eu am cumparat aceasta rochie ca sa o port ca pe o bluza mai lunga. Recomand ca aceasta rochie sa fie purtata ca rochie de fetele cu inaltimea sub 1.73, altfel este mult prea scurta şi va parea bluza!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Sunday, May 24, 2009

You can leave your trench on!








In ultimele doua saptamani am fost foarta ocupata si am neglijat putin blogul insa promit o revenire spectaculoasa. Incep de azi cu o insemnare din categoria My style – din pacate nu am fotografii recente, asa ca o sa vorbesc desprte cateva tinute pe care le-am purtat la sfarsitul lunii aprilie. Obsesia mea pentru trenchuri nu are limite şi ca dovada iata inca unul care a fost pictat manual pe spate – uneori nu ma pot abtine sa nu aduc modificari hainelor mele!

Sambata viitoare particip la Targ Verde şi daca sunteti din Bucuresti sau macar in trecere prin Bucuresti va astept cu o multime de bentite, cercei si brose noi, dar şi cu rochii, genti, curele, bluze şi fuste de vara.
Hainele de mai sus NU sunt de vanzare, dar daca va place stilul meu puteti gasi haine asemantoare in categoriile din dreapta paginii (toate sunt din garderoba mea si a Sarei, au descrieri detaliate si preturi afisate), asadar click pe trench-uri, rochii, curele, fuste!


In alta ordine de idei, Adam Lambert este singurul baiat cu care nu m-ar deranja sa impart fondul de ten, oja şi creionul de ochi. Daca nu stiti despre cine vorbesc, va explic indata – este vorba despre cel mai talentat concurent de la American Idol, sezonul 8 - probabil ca fac parte din grupul de 6 persoane care urmaresc American Idol in Romania :), sa nu credeti ca e un fel de Megastar mioritic (asa cum am crezut eu intial), oamenii care ajung in top 12 in acest concurs sunt incredibil de talentati. Adam e cel mai bun dintr-un grup oricum extraordinar: o voce superba, charisma, un adevarat rock star. Love him (he's like the love child of Elvis, Boy George, Axl Rose and Prince with an extra layer of awesome)!

Wednesday, May 20, 2009

Camasa barbateasca albastru pal – 30 RON





Brand: Olymp Golf
Marime: L, XL, Bust – 116 cm, Talie – 116 cm, Lungime – 79 cm, Lungime maneci - 79cm, Umeri - 50
Pret: 30 RON
Material: 60% bumbac, 40% poliester
Stare: excelenta
Descriere: Camasa barbateasca albastru pal din bumbac, croiala croiala clasica impecabila, stare excelenta!
Mie imi place foarte mult sa port camasi barbatesti, sunt comode si dau un plus de farmec unei tinute feminine, in plus pot sa fiu sigura ca au manecile suficient de lungi!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Fusta business gri George – 30 RON





Brand: George (essentials)
Pret: 30 RON
Material: poliester, dublura - poliester
Marime: 38, Talie - 80cm, Solduri – 92 cm, Lungime – 60cm,
Stare: noua
Descriere: Fusta gri putin peste genunchi, croiala clasica - silueta creion, are o craptaura de 20 cm in spate, se inchide cu fermoar şi nasture in spate, nu se sifoneaza deloc, este noua!


Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

Tuesday, May 19, 2009

Vesta albastru foarte inchis „Honey I’m home” – 25 RON






Material: stofa de lana (fata), vascoza (spatele)
Masura: 42, Bust –98 cm, Talie – 96 cm, Lungime - 51 cm (59 cm in colturi)
Pret: 25 RON

Stare: nou
Descriere: Vesta masculina din stofa (albastru foarte, foarte inchis, aproape negru), are doua buzunare ascunse in fata, se inchide cu nasturi medii in fata, croiala specifica vestelor cu taieturi in V, se poate micsora in spate cu ajutorul a doua catarame plasate pe laterale, este noua!
Bluza galbena cu maneci lungi si gat Terranova purtata pe sub vesta in ultimele fotografii este de asemenea de vanzare, detalii aici!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.
Related Posts with Thumbnails